Svi igrači Barcelone su u svojim domovima, samo je Braithwaite "zarobljen" 100 metara od Nou Campa

Još se nije snašao

Svi igrači Barcelone su u svojim domovima, samo je Braithwaite "zarobljen" 100 metara od Nou Campa

Admin Čaušević

Nakon što je Barcelone u petak otkazala sve treninge do daljenk zbog epidemije koronavirusa svi igrači su otišli svojim domovima, osim Martina Braithwaitea. 

Braithwaite je u Barcu stigao 20. februara nakon što je rukovodstvo FS Španije dozvolilo njegov transfer iz Leganesa.

Danski napadač se još uvijek nalazi u hotelu zajedno sa ženom i tri kćerke jer nije uspio pronaći odgovarajući dom za sebe i porodicu.

Iako je obišao nekoliko lokacija Braithwaite i dalje odsjeda u hotelu Sofija i ne uživa u luksuzu kao ostali njegovi saigrači, ali maksimalno nastoji da ispunjava zadakte koje mu je zadao trener Quique Setien.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Za razliku od ostalih saigača koji vrijeme provode u baštama svojih vila s odličnim pogledom, ovaj 28-godišnjak je primoran da trenira hotelskoj teretani.

Inače, hotel Sofija u kojem boravi Braithwaite je udaljena svega 100 metara od stadiona Nou Camp, a od 465 soba trenutno je zauzeto svega devet.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

aazz
Jest mu tesko stvarno
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi