Svi su tu, a njega nema

Mourinho se nije pojavio na treningu

Svi su tu, a njega nema

Midhat Šljivak

Fudbaleri Manchester Uniteda danas su stigli na trening u Carringtonu, ali menadžera Josea Mourinha nije bilo.

Svi igrači su se pojavili na jutarnjem treningu. Kamere su zabilježile njihov dolazak, ali od Mourinha nije bilo ni traga, ni glasa.

Automobil kojim je Portugalac dolazio svakodnevno na trening stigao je u trening-centar, no u njemu je bio samo vozač, dok Josea nije bilo nigdje na vidiku.

Da li se samo uspješno skrio od novinara ili je na pomolu njegov odlazak iz Manchestera, vjerovatno ćemo znati u narednim satima ili danima...

Ovo je samo dodatno pojačalo sumnje da će Mourinho biti otpušten. Tim ima najlošiji start prvenstva u posljednih 25 godina i sve se više govori da će Posebni otići sa klupe Uniteda.

Kao njegova zamjena spominje se Zinedine Zidane koji navodno spremno čeka poziv vodećih ljudi velikana sa Old Trafforda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi