Svi su u Bayernu uvjereni: Nije kraj prvenstva...
Bavarski velikan je prošao kroz težak period. Sve je to uspio da preživi i trener Niko Kovač i Bayern igra sve bolje i bolje (Foto: EPA)

Nakon dobrih igara

Svi su u Bayernu uvjereni: Nije kraj prvenstva...

M. Šljivak

Minhenski Bayern je jučer u Hannoveru nastavio seriju jako dobrih igara.

Slavili su Bavarci sa 0:4 i potvrdili su da je kriza u kojoj su bili iza njih, a predsjednik kluba Uli Hoeness tvrdi da je nakon serije dobrih rezultata atmosfera unutar kluba opuštena.

"Trener je maksimalno opušten, a takva je i trenutna situacija u klubu. Kriza koju smo imali je iza nas, a ako odradimo dobro i posljednje dvije utakmice ove godine, možemo proslaviti Božić u miru. Nadam se da ćemo nakon pauze ponovo napasti", rekao je Hoeness.

Fudbaleri Bayerna Leon Goretzka i Joshua Kimmich uvjereni su kako mogu do titule prvaka, iako za Borussijom trenutno zaostaju devet bodova.

"Čak i sa devet bodova minusa, sve je još uvijek otvoreno. Nadamo se pobjedničkom nizu i padu Borussije", rekao je Leon Goretzka.

Kimmich je samo kratko dodao:

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Uvijek sam vjerovao i uvijek ću vjerovati u osvajanje titule".

Bayern je očigledno ušao u period dobre atmosfere i ako tako ostane Borussia će imati veliku konkurenciju, iako je razlika u bodovima poprilično velika.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

addi
MIA SAN MIAAA!!!!
20 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi