Ludnica u svlačionici Slobode: Igrači kao u transu uz poznati folk hit

Nakon velike pobjede

Ludnica u svlačionici Slobode: Igrači kao u transu uz poznati folk hit

E. Oštraković

Tuzlanska Sloboda upisala je pobjedu protiv Širokog Brijega na Tušnju, u utakmici koja je bila biti ili ne biti za ovaj tim.

Pobjeda je došla kasno u sudijskoj nadoknadi, a znali su je proslaviti u ekipi Slobode. Ludnica je prvo počela nakon što je sudija svirao kraj.

Nakon svega, fudbaleri su došli u svlačionicu, te su napravili "haos" uz poznati hit Nade Topčagić pod nazivom Jutro je.

Odzvanjala je pjesma domaćom svlačionicom, a kako i ne bi kada su na ovakav način upisali veoma važnu pobjedu i nova tri boda.

Ogromno slavlje na Tušnju nastalo je nakon što je glavni sudija Adis Mulahasanović svirao kraj ove jako teške utakmice.

Navijači, igrači, pa i igrači koji nisu bili u rosteru kao što je Said Husejnović, zajedno su slavili veliku pobjedu.

"Oooo, volim te Slobodo", orilo se Tušnjem.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo Sloboda je do pobjede došla golom iz 93. minute kada je Jusić majstorski matirao Josipovića za 2:1 i veliku pobjedu tuzlanske ekipe.

Sa ovom pobjedom Sloboda je dva kola prije kraja pobjegla iz zone ispadanja, dok je porazom Široki Brijeg svoje šanse za evropsko ljeto sveo na minimum.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Slobodadogroba
Bravo momci , ginuli ste na terenu!!!!
8 0
Zaccheroni
Sve imate u svojim nogama,sretno
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi