30

Komentari (30)

DobarDan
Nemojte ba ljudima komplekse nabijat, 3 titule za redom njih se 14 skupilo a vas u drugoj ligi prati region. Bice puno bolja pl od sljedece sezone.
mostarac
Ja sam u 5 osnovnu tako da sam 100 % siguran da se znamo i da smo zajedno forcali ...Ica,Pacov,rahmetli Purger,Forca,Pika,rahmetli Roko,Moca,Henri,Koka,Jasko Ibrulj-Jadrank Brijun(kretencina )Gaba ,Beni,Tozza,Neso,Cufi,Arta,Deba,Cope,Zoka,Sanatala,Zika,Jaso, itd...Nastavi niz RA ekipe pred rat.
chs1975mostar
eto napisao si prvog Icu!! veliki velezovac!!!!!! znamo se i ja i ti ,,sve ih znam a i oni mene!!! al proslo to vrijeme ,,svak svom je jatu otisao n?, LP ?
markopolo
Premier Liga će ubrzo postati bogatija za 3-4 hiljada crvenih navijača. Forza Velež P.S. Poslije onog skandala u Goraždu, ništa mi ne moramo kupiti, niti smo kupovali, a zna se ko kupuje i ko je pokraden.
chs1975mostar
tako je druze!! ovo je velika pozitivna stvar za velez!! kad je izdrzao ovliki medijski i sudijski i olimpikov pritisak!! sad mogu reci da je konačno sazrio da bude veliki bih klub!! do championske titule zajedno!!
CrveniBaron
Velez je uvijek bio veliki klub i jedan od najvecih BH brendova i za vrijeme EX YU.
chs1975mostar
tako je druze!! kad se je 89/90 radi veleža liga proširila kad je trebao da ispadne!! STA govoriti vise!! VELEŽU se nikad nije smjelo dozvoliti da ispadne ovo govorim savezu fudbalskom!! ali ga je izbacila politika!! al ok,,, sad idemo dalje!!
CrveniBaron
FORZA VELEZ! Bravo momci, svaka vam cast! Politicki mocnici su vam zavrnuli sve slavine, oteli su vam stadion, a sve u namjeri da vas ugase, ali vam nisu mogli uzeti dusu. Sretno Velez u PL.
Dzebra2019
Čestitke za Rođene , od Željinih Manijaka..
chs1975mostar
tako je druze jos nek se pozitivno jave i robijasi i fukare!! ujedinjenje bih klubova je najpozitivnija stvar!!!
Dena33
Bravo Rodjeniiiiiii
starmac
Mami ti ispala.Ha,ha,ha
velez mo
U IDUCU SUBOTU IMA DA SE TRESE MOSTAR,HVALA VAM ZA SVU RADOST KOJU STE NAM PRUZILI
mirza24
ISPALI ABD ODMAH
Max64
Mama ti ispala......
Dobojlija
Ispao ti plastik olimpik u kantonalnu akobogda
chs1975mostar
a ako ti je ime Mirza!!! zasto mrzis VELEŽ?? de reci razlog?? STA ti je radio?? ovo je tuga i jad da se Sarajevo,,zeljo,,sloboda,,celik!! vako č@ste!
mirza24
Velez je izbacio Slobodu iz lige prodali ste se skutorima zato sto ste sami skutori i zato ABD da odmah ispadnete smecari
chs1975mostar
ok,,to je ok,,ako je to razlog ja jeste!! 86 vi ste dobili veleža na tusnju ja sam tad imao nepunih 11godina bio sa babom i bratom gledao uzivo!! sudija svirao 2penala za vas!! a nije vam trebalo!! i STA cemo sad?? a jos kad je velez dao bodove gosku kao sto eto kazes u Mostaru u zadnjem kolu!! eto s@d je 1;1 ,,hajde da se vise ne glodjemo mi Sarajevo velez zeljo celik sloboda!! to samo ide u prilog dušmanima!! kad bi se mi ovi gore navedeni klubovi ujedinili,,i svinjski i listicu bi izbacili iz lige!! jos do mlad decko!! u tim godinama puno mozes da ucis i da naucis!! eto pruzam ti ruku pomirenja ?!! nemoj vise da galamis na VELEŽ Sarajevo zelju celika slobodu!! puno sam stariji od Tebe!! i da sam se ja tada pitao nebi gosk dobio!! kao sto sam im prije skoro 20 godina u velezu rekao da dadnu bodove rudaru da svinjski ispadne!! i nisu me htjeli poslušati!! ja sam im jos tad rekao da su sami sebi napravili smrtovnicu!! al STA je tu je ,,da se mi svi gore klubovi napisani ujedinimo!! ??
starmac
Nikog Velez nije izbacio.Sloboda je trebala dobit i ostala bi.To vi tako mislite ali grijesite.Ako cemo ikoga poslat u nizi rang to ce bit IGMAN jer su se udruzili sa OLIMPIKOM.A Jusufbegovic je najveci cigan i zato je dao ostavku jer zna kako bi proso u Mostaru.
chs1975mostar
imam sina 3godine mladjeg od tebe!! ja sam stariji sto je bilo bilo je ,,ja govorim radi zivotnog iskustava!! da ako se mi izmedju sebe svadjamo onda svinjski je sve bolji i bolji!! mi kad se ujedinimo i zaboravimo sto je bilo,!! i krenemo naprijed onda nece vise nikad biti prvak svinjski nego zeljo, Sarajevo,, sloboda,,celik velez!!haj sad reci posteno da su ovi klubovi ujedinjeni i da svi igraju protiv svinjskog,,STA bi bilo??? zato bolje da mi se prestanemo izmedju sebe i nas da glodjemo!! dugo godina sam sutio gledao nepravdu !! al drago mi je sto konačno ovo je prvo prvenstvo u BiH sto je regularno!! i imam neku nadu da Ce biti bolje!! kad te neko UNISTAJE istjera sa tvog praga!! a ti samo padas padas,,e zato ovo govorim!!???
mostarac
Jesi isao u 10 ili na bijeli brijeg u skolu?
Dobojlija
Mirza ,zeljo je a ne Velez izbacio slobodu ,informiraj se malo
chs1975mostar
na bijeli brjeg
chs1975mostar
isao sam u skolu punu seljaka!! skutora!! morao sam jer mi nisu dali u 10/tu!! znas i sam,, u omladinskoj sam stanovao,,a od 6 velikih solitera prema su isli u 10/tu a vamo u omladinskoj su sve slali na BB!! brat mi je isao do 3 razreda u 10/tu pa su i njega kao i sve koji su bili u omladinskoj prebacili na BB!! ako ti jos STA kazem znaces ko sam ?!! a babo mi je sa carine a majka iz fejiceve na musali!! pa eto vidi odakle sam ?!! ako ti jos kazem sa kim sam se družio,,bice previše,, ali pretpostavljas sa kim sam se družio!! sve sto starim sjecanja iz djetinjstva mi se vracaju!! sve naj Mostarac,,i da iduce godine velež osvoji prvu titulu prvaka BiH!! ?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.