Svraka i društvo priredili senzaciju u Splitu

Poraz Hajduka

Svraka i društvo priredili senzaciju u Splitu

E. Škorić

Hajduk je imao sve u svojim nogama u 15. kolu HNL-a protiv Rudeša, ali je na kraju ostao bez bodova (3:2).

Vodili su Splićani nakon 21 minute s 2:0 i taj rezultat bio je aktivan sve do sredine drugog dijela, kada Entrena i Budimir u samo sedam minuta zabijaju golove za potpuni povratak Zagrepčana.

Novajlija u ligi nije stao kod 2:2, pa je hrabrom igrom do kraja zabio i treći gol. Entrena je u 89. minuti drugim golom slomio Splićane i Rudešu omogućio historijsku pobjedu.

Za Rudeš je 20-ak minuta igrao i bivši bh. reprezentativac i nekadašnji veznjak Željezničara Muamer Svraka, dok je Zvonimir Kožulj kod Splićana ušao u 71. minuti, a mladi Edin Šehić nije dobio šansu u redovima domaćina.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Poslije 15 kola Hajduk ima 25 bodova, dok je Rudeš na dnu sa samo 11 bodova.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi