Svraka novi klub našao daleko od BiH?

Navodno je u Aziji

Svraka novi klub našao daleko od BiH?

Nekadašnji "A" reprezentativac BiH Muamer Svraka blizu je novog angažmana.

Svraka koji je najbolje dane karijere proveo u Željezničaru bez angažmana je od ljetos kada se razišao sa malteškom Birkirkarom, a svoju karijeru će sada najvjerovatnije nastaviti u dalekoj Maleziji.

Prethodnih mjeseci Svrakino ime se dovodilo u vezu s nekoliko bh. klubova, od Slobode do Veleža, ali njegov prioritet bio je inostrani angažman koji je, po svemu sudeći, našao u tamošnjem Sabahu.

Mediji u Maleziji objavili su kako se 31-godišnji Svraka priključio pomenutom klubu i da će, prije nego što potpiše ugovor, nekoliko dana trenirati s ostalim igračima kako bi se stručni štab uvjerio u kakvoj je formi.

Igrati u Aziji za Svraku nije nepoznanica. Ranije se već okušao u iranskom Pykanu i indonezijskom Semen Padangu.

Top Komentari

papagaj
Sretno tika taka
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi