Svraka: Razmišljamo trenutno samo o Lihtenštajnu

Odrađen drugi trening u Austriji

Svraka: Razmišljamo trenutno samo o Lihtenštajnu

Edmir Škorić

Prije nekoliko trenutaka završen je drugi trening bh. reprezentacije u Austriji, u sklopu priprema za utakmicu s Lihtenštajnom u petak.

Prvi trening odrađen je jutros na terenu SC Tisis u Feldkiršenu, a kao i jutros, ni večeras nisu trenirali kapiten Emir Spahić i krilni nogometaš Lazija Senad Lulić. 

 

Ostali igrači su pod palicom stručnog štaba normalno trenirali i zasad sve teče po planu, a svi su optimisti glede nadolazećih utakmica sa Lihtenštajnom (petak) i Litvanijom (utorak).

 

"Upravo smo završili trening. Ovdje vlada dobro raspoloženje i svi smo optimisti pred ove dvije utakmice. Nama je sada najbitnije da na najbolji način odradimo utakmicu s Lihtenštajnom. Ne smijemo zanemariti kvalitet protivnika, bez obzira što se ne radi o nekoj renomiranoj reprezentaciji. Moramo biti fokusirani svih 90 minuta, ne dozvoliti im da pokušaju napraviti iznenađenje. Nema sumnje da bi bila velika tragedija da ne osvojimo tri boda", rekao je Muamer Svraka, bh. reprezentativac i veznjak Željezničara, dodavši:

 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Drago mi je što sam s reprezentacijom. Naravno da je za mene ovo velika čast i dat ću sve  od sebe da opravdam poziv selektora. Dobrim igrama ću jedino steći selektorovo poštovanje".

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.