Svraka: U Grčku idemo po povoljan rezultat

Veznjak o Željezničaru, reprezentaciji...

Svraka: U Grčku idemo po povoljan rezultat

Veznjak Željezničara Muamer Svraka dobrim igrama zaslužio je novi poziv selektora Safeta Sušića te će biti na raspolaganju za susrete sa Grčkom i Litvanijom. 

Za naš portal, igrač tima sa Grbavice dao je komentar o dosadašnjem toku sezone sa Željom te o predstojećim susretima u kvalifikacijama. 

 

"Dosadašnji tok sezone je solidan. Imali smo taj kiks protiv Radnika, ali mislim da će pobjeda protiv Čelika biti ključna za taj povratak na pravi kolosijek", kazao je kratko veznjak Plavih te se osvrnuo na poziv u reprezentaciju.

 

"Naravno da sam sretan i nadam se da ću ukoliko dobijem priliku u te dvije utakmice i opravdati povjerenje selektora", rekao je Svraka te je dao komentar na narednog protivnika našeg nacionalnog tima u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

 

"Grci su tvrd su protivnik i igraju na rezultat. Po meni je bitnije dobijati ove uslovno rečeno slabije protivnike i u tim susretima ne kiksati. Bilo kako bilo, u Grčkoj ćemo se potruditi da ostvarimo što bolji rezultat", rekao je veznjak na kraju razgovora za SportSport.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti