Pomoćni trener Sarajeva

Švrakić: Sve ide po planu i programu

Endin Čaušević

Fudbaleri Sarajeva jutros su odradili još jedan trening u sklopu priprema za nastavak sezone Premijer lige BiH.

FK Sarajevo već nekoliko dana nalazi se na pripremama u turskoj Antaliji gdje imaju odlične uslove da se što bolje pripreme za proljetni dio sezone. Nakon jutrošnjeg treninga pomoćni trener bordo kluba, Zijad Švrakić, za SportSport.ba izjavio je da u taboru Sarajeva ide sve po planu i programu.

"Kod nas ide sve po planu i programu. Imamo svoj program od kojeg ne odstupamo. Mogu da kažem da radimo jako kvalitetno, dobro i disciplinovano. Ima malo umora što je i logično, međutim, ovo je pripremna faza i logično je da je umor prisutan. Doći će i vrijeme opuštanja tako da se nadam da ćemo mi biti fizički i psihički spremni za nastavak prvenstva", rekao je Švrakić, te dodao:

"Radimo dosta dobro. Malo nam pravi probleme vremenska razlika od dva sata jer imamo ranije ustajanje. Međutim, mi ćemo se uskoro aklimatizirati i to neće biti problem. Najvažnije je da imamo sve optimalne uslove za rad, radimo dobro i kvalitetno, tereni su izvanredni. Sve ide svojim tokom".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Očekivanja od proljetnog dijela sezone?

"Da nastavimo onako kako smo stali", kratko je rekao pomoćni trener Sarajeva. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti