Szczesny: Ne znam gdje ću igrati naredne sezone

Razočarao navijače Rome

Szczesny: Ne znam gdje ću igrati naredne sezone

Endin Čaušević

Poljski golman Wojciech Szczesny prethodne dvije sezone igra na posudbi u Romi, ali prema svemu sudeći na kraju ove sezone ponovo će se vratiti u Arsenal.

Szczesny se od dolaska u redove Vučice izborio za mjesto prvog golmana, te je oduševio navijače rimske ekipe svojim odbranama. Roma ima namjeru da ga pokuša kupiti na kraju ove sezone, ali poljski golman još uvijek ne zna gdje će igrati naredne sezone.

"Ne znam zaista gdje ću igrati naredne sezone. London je i dalje moj dom. Igram u Romi, ali još uvijek sam navijač Arsenala i pratim svaki meč ove ekipe. Ovaj period u Romi nije bio najgori u mojoj karijeri, fokusiran sam samo na utakmice. Mislim na utakmice, a ne na to gdje ću igrati naredne sezone", rekao je Szczesny.

Iako su male šanse da će se vratiti u Arsenal naredne godine u medijima su se pojavile špekulacije da su interes za ovog golmana pokazali Napoli i Borussija Dortmund.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Čuo sam priče da me žele te dvije ekipe. Ipak, to su samo špekulacije. Znam što bolje budem branio to ću imati više ponuda na kraju sezone", dodao je poljski golman.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi