Tabaković: Nadam se povoljnom rezultatu

Novi Travnik gostuje Podgrmeču

Tabaković: Nadam se povoljnom rezultatu

Novi Travnik će u okviru 22. kola Prve lige FBiH gostovati u Sanskom Mostu kod Podgrmeča. 

Ovo će ujedno biti i duel dvije ekipe koje se bore za opstanak i nema sumnje da nas očekuje neizvjesna utakmica, a u boljem položaju je Novi Travnik koji na gostovanje putuje ohrabren visokom pobjedom nad Jedinstvom (5:2).

Svoja očekivanja uoči sutrašnje utakmice iznio je defanzivac gostujuće ekipe Senad Tabaković. 

"Utakmicu protiv Podgrmeča shvatamo krajnje ozbiljno. Svjesni smo situacije u kojoj se i mi i oni nalazimo, a ujedno znamo da se radi o ekipi koja je duži niz godina bila nepobjediva na domaćem terenu. Vjerujem da će tribine biti u velikoj mjeri ispunjene jer Sanjani vole svoj Podgrmeč", kazao nam je Senad Tabaković i potom dodao:

"Nadam se ujedno da ćemo izvući povoljan rezultat i da se mi igrači na jedan način odužimo treneru, koji je uvijek stajao uz nas, a naravno i rukovodstvu kluba i navijačima", dodao je defanzivac Novog Travnika.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Novi Travnik na tabeli zauzima 13. poziciju sa jednim bodom više (23) od Podgrmeča.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi