2

Komentari (2)

trzac
Nije pitanje sta bi bilo da je protiv velikih klubova dosudjen jos poneki penal jer je protiv Barcelone sudjeno i ono sto penala vidjelo nije, za razliku od Reala kojem je dosudjeno 3-4 jako sumnjiva penala, a u suprotnom nisu svirani cisti penali.
realno_govoreci
Haj ne lupetaj. Čuj protiv Barcelone sudjeno što penala vidjelo nije.Hajde nam nabroj to sto vidjelo nije? U suprotnom smjeru Messiu svaki mali kontakt faul,jos onaj njegov start koji je za crvenog bio a prosao sa obicnim faulom? Protiv Reala je jedan penal sigurno trebao biti sviran i to je ono igranje rukom bilo a ostalo je sve regularno kada se detaljno pregleda. Eto Barca ispade žrtva neka a pogledaj ih i Reala ,imaju status kod sudija koji drugi nemaju. Da si rekao druge timove pa hajde ali njih pravdati je smijesno
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.