15

Komentari (15)

ArminA
Gol je opravdano ponisten,jeste da je Akax zasluzio gol ali je gol s pravom ponisten. Igrac koji stoji u ofsajdu a utjece na igru uvijek je bio ofsajd .
Babo
Utječe na igru a frajer puca na go,daj majketi ne prosipaj se
ArminA
Babo glup si i to ti je titula. Nikad nisi vidio da igrac osuta a njegov kolega stoji kod gola i preskoci loptu i to ako dovede golmana u poziciju da ga omete to je ofsajd . Recimo Ronaldo je skoro skocio bez potrebe i njje dirao ni golmana ni loptu al je sudija svirao ofsajd jer je omeo golmana iz nedozvoljene pozicije.
Babo
Ne glupiraj se i ne izvaljuj se tako ti Boga,haj sad kad si tako prepametan objasni zasto nije sviran prekrsaj kod drugog gola reala...
ArminA
Zasto bi bio sviran? Vazkez trci napred ovaj se zakacio na njega. To bi isto bilo da se trazi faul nad Vazkezom kod prvog gola Ajaxa . Kontakt postojao ali ne za faul i to je to. Babo procitaj malo pravila nogometa ,prestati komentarisati o nogometu za ono sto si naucio u nekim tamo barama i sumskim turnirima.
Babo
Gluplji si od rame 2 put
Bhf
Pa zato sto navija za Real
avatar
Koja glupost pokazuju na varu kad je udario loptu glavom, kao vracao se iz offside a nisu pokazali glavnom sudiji kad je prvi put udarena lopta gdje je bio Tagliaficio, u liniji sa Baleom.
F_C_Bracelona_
Mislim da je pravedno poništen.
Edin Merlin
Dino_2000
Ne znaju ove studije ništa jel de, e da se pameti može kupiti dobro bi bilo.
Edin Merlin
@Kurajbrt Odjebi !
Dino_2000
Nek je sa srećom.
Mrzimnepravdu
Jesi me nasmijao :)) al zaista su u pravu! Nekad insan mora tako reagirat i jednostavno neke likove iz "kulirat". Mislim ovo je makar naslovno "sportski portal" iako nažalost ima više onog drugog, al eto ko voli sport moze i to pronaći ovdje i ostavit svoje mišljenje al definitivno ruzne rijeci i psovke su karakter ljudi bez karaktera!
Babo
Pisite sad uefalona smradovi madridski jebem vas sugave
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.