Tagliafico šokirao Real, VAR šokirao Ajax
Foto: Screenshot

Poništen gol Ajaxa

Tagliafico šokirao Real, VAR šokirao Ajax

Ajax večeras na svom terenu igra prvi meč osmine finala Lige prvaka protiv Real Madrida.

Domaći su bili nešto bolji i stigli do gola u 37. minuti. Courtois je užasno intervenisao i dozvolio Tagliaficu da ga savlada glavom.

Međutim, VAR je intervenisao, a sudija Skomina je nakon pregledanja snimka poništio gol jer se Dušan Tadić nalazio u ofsajdu i navodno ometao golmana Reala Thibauta Courtoisa.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ArminA
Gol je opravdano ponisten,jeste da je Akax zasluzio gol ali je gol s pravom ponisten. Igrac koji stoji u ofsajdu a utjece na igru uvijek je bio ofsajd .
8 3
Edin Merlin
Usrani RM
3 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi