Tako se postaje igrač: Musa trenira i kad ima slobodan dan

Buduća zvijezda evropske i svjetske košarke

Tako se postaje igrač: Musa trenira i kad ima slobodan dan

O. Lekić

Seniorska košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine u subotu je u Skenderiji savladala Slovačku sa 84:71 u meču drugog kola pretkvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2019. godine. 

Nakon utakmice reprezentativci su u nedjelju dobili slobodan dan. 

Neki su slobodan dan iskoristili za odmor, druženje sa prijateljima, dok je mladi Zmaj Džanan Musa vrijedno radio u teretani pod budnim okom selektora Duška Vujoševića i kondicionog trenera. 

Vujošević je mnogo puta do sada istakao da je Musa vanserijski talenat i da posjeduje ogroman potencijal, a 18-godišnji bek Cedevite je dokazao da želi da radi i napreduje kako bi došao do cilja a to je NBA liga.

Podsjetimo, u meču protiv Slovačke Musa je predvodio našu reprezentaciju sa 32 poena, a uz to je upisao i tri asistencije i dva skoka. 


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi