Tako to radi Posebni: Ne da igrača rivalima iz Premier lige

Odbijene ponude za Schneiderlina

Tako to radi Posebni: Ne da igrača rivalima iz Premier lige

Midhat Šljivak

Manchester United odbio je dvije ponude iz engleske Premier lige za francuskog veznjaka Morgana Schneiderlina.

Ekipe West Bromwich Albiona i Evertona su poslale ponude od 18 i 19 miliona funti za ovog fudbalera, no Jose Mourinho je odbio da proda Schneiderlina klubovima iz Premier lige.

Navodno, Posebni ne želi da pojačava konkurente iz Premiershipa, pa je odlučio da francuski veznjak može napustiti klub samo u slučaju ponude iz inostranstva.

Schneiderlin bi tako mogao završiti u ekipi Milana. Rossoneri također pokazuju interes za 27-godišnjeg veznjaka i on će kako stvari stoje put Serije A.

Ovaj fudbaler je na Old Trafford stigao 2015. godine u eri Louisa van Gaala. Plaćen je Southamptonu 24 miliona funti, ali se u dresu Crvenih đavola nije pokazao kao pojačanje.

Kod Mourinha je ove sezone nastupio u svega osam utakmica od čega je tri odigrao u Premier ligi.

Priliku je dobijao s klupe, pa je tako odigrao svega 11 minuta u te tri utakmice.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Francuski fudbaler je pored Southamptona i Uniteda igrao još za Strasbourg, gdje je i počeo karijeru.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti