Talentovani Bosanac šokiran natpisima da je prodat: Apsolutno ne!

Armin Gigović želja mnogih

Talentovani Bosanac šokiran natpisima da je prodat: Apsolutno ne!

M. Šljivak

Mladi švedski fudbaler bh. porijekla, Armin Gigović (18), šokiran je zbog medijskih natpisa da ga je rukovodstvo Helsingborgsa prodalo Genoi za tri miliona eura.

Gigović se u posljednje vrijeme često povezivao sa italijanskim timom. Mediji sa Apenina su ga već preselili u Genou, a to je poprilično šokiralo talentovanog veznjaka.

"Šokiran sam i iznenađen. Nisam odigrao svoju posljednju utakmicu za Helsingborgs. Apsolutno ne", rekao je Gigović i te je dodao:

"Ja sam fokusiran na igru, a o transferima neka razmišljaju klubovi, agenti i ko treba. To nije moja stvar", rekao je Gigović.

Gigović se pored Genoe povezivao još sa Anderlechtom, Manchester Cityjem i Arsenalom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi