Talentovani napadač potpisao trogodišnji ugovor sa Željezničarom
Faris Zubanović je rođen 2000. godine u Sarajevu i prošao je gotovo sve omladinske selekcije FK Željezničar.

Faris Zubanović dobio profesionalni ugovor

Talentovani napadač potpisao trogodišnji ugovor sa Željezničarom

Mladi napadač Faris Zubanović je u susretu protiv Krupe u okviru Premijer omladinske lige BiH prošlog vikenda zadobio neugodnu povredu glave. Na sreću prošao je bez posljedica, a već naredne sedmice će se priključiti prvom timu.

Naime, danas je 18-godišnji Zubanović potpisao trogodišnji profesionalni ugovor sa Željezničarom i biće prekomandovan u prvi tim čim se u potpunosti oporavi od pomenute povrede.

Ovaj visoki napadač je velika nada kluba sa Grbavice i ne bi iznenadilo da u skorije vrijeme dobije šansu i pokaže se pravim pojačanjem za prvi tim s obzirom na to da je u juniorskoj ekipi pružao zaista fantastične partije.

Zubanović je prošao skoro sve omladinske selekcije FK Željezničar, a trenutno je prvi strijelac Premijer omladinske lige za juniore sa 13 golova iz 10 utakmica.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

IzgubljeniSlon
Da ovo nije kakav babin sin slučajno?
9 11
Mr.Balboa
Da ovo nije mozda sin od Hadisa Zubanovica,ako jeste onda Zeljo osva titulu za dvije godine ;)
7 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi