Tammy Abraham ide u Hull City?

Ponuda za napadača Chelseaja

Tammy Abraham ide u Hull City?

Edmir Škorić

Mladi engleski reprezentativac Tammy Abraham ima ugovor s Chelseajem, no nije zaigrao još u dresu Plavaca.

Abraham je prošlu sezonu nastupao za Bristol City u Championshipu, a još ne zna da li na njega računa Antonio Conte, menadžer Chelseaja, pa samim tim nije isključena nova posudba ili čak transfer na stalnoj osnovi.

Prema pisanju The Suna, novi trener Hull Cityja Leonid Slutsky spreman je da od uprave zatraži novac kako bi se poslala ponuda za Abrahama, koji je trenutno s Engleskom U-21 reprezentacijom na Evropskom prvenstvu u Poljskoj.

Hull City, odnosno vlasnici tog kluba imaju dobar odnos s vlasnikom Chelseaja Romana Abramoviča i to je ono što trenutno raduje sve navijače Tigrova. 

Navodno je upravo ruski milijarder Roman Abramovič igrao ulogu po dolasku Slutskog na klupu Hull Cityja i nekadašnji trener CSKA Moskve već je govorio da ima u planu dovesti neke igrače iz Chelseaja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Abraham je u 48 nastupa za Bristol City zabio 26 golova, te se smatra jednim od talentovanijih engleskih igrača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije