Tammy Abraham napušta Bristol?

Galata ga hoće na posudbu

Tammy Abraham napušta Bristol?

Edmir Škorić

Turski velikan Galatasaray već je potvrdio da će na ljeto dovesti nekoliko kvalitetnih igrača.

Galatasaray je u potrazi za napadačem i turski klub uočio je mladog Tammyja Abrahama, devetnaestogodišnjeg napadača Chelseaja.

Abraham je prvobitno odigrao dva meča za Chelsea, koji ga je poslao a posudbu u Bristol, gdje dijeli svlačionicu s bh. reprezentativcem Milanom Đurićem.

Abraham je postigao 18 golova u 32 ligaška nastupa, a u Chelseaju na njega ozbiljno računaju, pa u Galati smatraju da ga mogu dobiti makar na posudbu jednu sezonu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Na klupi Galate sjedi Igor Tudor, koji je dobar prijatelj s menadžerom Chelseaja Antonijom Conteom i upravo hrvatski stručnjak bi mogao osigurati Galati dovođenje talentovanog napadača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije