Mourinho se u karijeri nagledao svega, ali promašaj Tammyja Abrahama...

Ups

Mourinho se u karijeri nagledao svega, ali promašaj Tammyja Abrahama...

Edmir Škorić

Roma Josea Mourinha gostuje u Veroni u susretu 12. kola Serije A i gubi trenutno s 1:0 u duelu koji je počeo u 18:30 sati.

Roma je do derbija s Napolijem imala sjajan niz od tri pobjede, potom je doživjela poraz na Olimpicu od lidera na tabeli, ali želi u Veroni da se vrati na pobjedničke staze.

I ko zna kako bi sve to izgledalo da je Tammy Abraham postigao prazan gol umjesto što je loptu šutirao pored, nakon što je prethodno pobjegao odbrani Verone i obišao golmana domaćeg tima.

Jose Mourinho je bijesan zbog promašaja, a kako to u fudbalu obično i biva, uslijedila je brza kazna. U 28. minuti Pawel Dawidowicz je matirao Ruija Patricija i Veroni donio vodstvo od 1:0.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Verona je pretposljednji tim na tabeli sa samo pet bodova i eventualna pobjeda večeras značila bi mnogo, no ima još puno da se igra, tako da je rano govoriti o tome.



Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti