FIFA zadala glavobolje Mladosti
Tandina prilikom potpisa ugovora

Tandina dobio presudu, da li će uslijediti žalba

FIFA zadala glavobolje Mladosti

Samir Mlaćo

Neočekivani problemi zadesili su FK Mladost Doboj Kakanj.

Naime, FIFA je presudila u korist bivšeg nogometaša ovog kluba Maharafa Tandine koji se žalio na dugovanja bh. premijerligaša.

Mladost će morati da uplati 14.000 KM, a sada ne može registrovati ni nove igrače dok slučaj ne bude riješen.

Maharafa se nije naigrao u Mladosti, a iz bh. kluba otišao je u Makedoniju, no poslije isteka posudbe nije se vratio.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Trenutno je, bar prema dostupnim informacijama, bez kluba. Zanimljivo da je nastupao za omladinske selekcije Bešiktaša, no karijera nije išla u planiranom smjeru.

Mladost će gotovo sigurno uložiti žalbu na ovaj slučaj, a šta će se na kraju desiti ostaje nam da vidimo.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

velezovac
I Brki Osimu da se vrate pare... toliko hiljade se ne mogu halalit... Uefa da hitno reaguje,pa nije ni taj Željo nedodirljiv istraznim organima... Onakvoj trenerskoj gromadi dugobat toliko novca,fujj... a grade kao tribine...fujj... Pravda za Amara...
8 0
14.000 KM a to je 7.165 Euro to je za mnoge biznismene ili valsnike biznisa obicna sica, ma to moze jedna gradska pekara isplatiti bez problema, da li FK Mladost ima sponzora u velikoj ili maloj privredi.
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti