Tandina dobio presudu, da li će uslijediti žalba

FIFA zadala glavobolje Mladosti

4

Komentari (4)

Brazuka
musija nedaje plate i sada su dužni 3. To je bruka, savez im dopusta ali ovi ne. Sada će ih gurnuti u provaliju i prvu ligu.
CL14
Sjasi sa Musije smradinooooooo jedna
velezovac
I Brki Osimu da se vrate pare... toliko hiljade se ne mogu halalit... Uefa da hitno reaguje,pa nije ni taj Željo nedodirljiv istraznim organima... Onakvoj trenerskoj gromadi dugobat toliko novca,fujj... a grade kao tribine...fujj... Pravda za Amara...
14.000 KM a to je 7.165 Euro to je za mnoge biznismene ili valsnike biznisa obicna sica, ma to moze jedna gradska pekara isplatiti bez problema, da li FK Mladost ima sponzora u velikoj ili maloj privredi.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.