Tandir briljira u Slovačkoj

Postigao nova dva gola

Tandir briljira u Slovačkoj

Edmir Škorić

Ismar Tandir, bivši napadač Slobode, briljira u dresu slovačkog Ružomberoka.

Ružomberok je s 3:1 savladao Žilinu u trećem kolu slovačke Fortuna lige, a Tandir je bio strijelac za domaće u 62. i 67. minuti. Uz dva pogotka je u derbiju asistirao kod prvog gola.

Tandir je treutno u vrhu najboljih strijelaca lige, pošto je u tri kola zabio tri gola, a prvo mjesto dijeli s Bayom iz Dunavske Strede i Sporarom iz Slovan Bratislave.

Iako su u Slobodi sumnjali u njegove kvalitete, on je pokazao da je vrhunski napadač i u Slovačkoj dobrim igrama privlači pozornost na sebe.

Potražite više informacija na temu Fortuna liga:

Haris Čataković, bivši igrač Sarajeva, također igra odlično, a u prvenstvu je zabio jedan gol uz asistenciju, s tim da pruža vrhunske partije u mečevima Lige Evrope.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti