Tanguy Ndombele prokomentarisao svoj odnos sa Jose Mourinhom
Foto - EPA

Dvojac je imao par nesuglasica

Tanguy Ndombele prokomentarisao svoj odnos sa Jose Mourinhom

A. Ćesko

Vezni igrač Tottenham Hotspursa je progovorio o svom odnosu sa bivšim trenerom, Joseom Mourinhom.

Francuz je tek nedavno pronašao svoju pravu formu i čini se da Nuno Espirito Santo izvlači najbolje iz njega. Međutim, nije oduvijek bilo tako bajno za njega u "Spursima". Tanguy je imao dosta nesuglasica sa Santovim prethodnikom, Mourinhom.

"Istina je da je početak bio težak sa Joseom. Ali vremenom, naš odnos je postao mnogo bolji. Ukoliko mi se ne sviđa kako me neko tretira, uvijek ću to reći, bez obzira ko je trener. Na kraju krajeva, svaki od njih ima svoj stil rada. Njih dvojica su veoma različiti ljudi (Jose Mourinho i Nuno Espirito Santo)."

Ndombele je ove sezone počeo pet utakmica u Premier ligi, a u zadnje tri igra nešto ofanzivniju rolu nego inače. Po svemu sudeći, čini se da mu ta rola dosta više odgovara što se očituje i u njegovim igrama.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sa druge strane, Jose Mourinho sa Romom se nalazi na četvrtoj poziciji Serie A sa šesnaest osvojenih bodova u devet utakmica. Zbog suspenzije koju ima, neće moći voditi svoju ekipu sa klupe u sutrašnjoj utakmici protiv Cagliarija.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CQgyliqMgLG/[/instagram]

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi