Tanjević vodi Tursku i u Litvaniji

Tanjević vodi Tursku i u Litvaniji

Bogdan Tanjević će unatoč zdravstvenim problemima voditi reprezentaciju Turske i na Eurobasketu naredne godine koji će se odigrati u Litvaniji, objavili su turski mediji danas.

Tanjević je u intervjuu za naš portal prije nešto više od mjesec dana potvrdio da će ostati uz reprezentaciju, ali je istakao kako nije siguran hoće li biti trener ili savjetnik. Međutim, turski mediji su danas potvrdili da će legendarni Boša ostati na klupi u ulozi selektora.

Tanjević je obolio od raka debelog crijeva i bio je upitan i za Mundobasket prije tri mjeseca, ali je ipak smogao snage i odradio Mundobasket. Nakon što je osvojio drugo mjesto na Mundobasketu dobio je tursko državljanstvo kao znak zahvalnosti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti