Tankuljić odlučio duel Metalleghea i Radnika

Minimalna pobjeda Jajčana

Tankuljić odlučio duel Metalleghea i Radnika

S. Mlaćo

Jučer su u prijateljskom meču snage odmjerili federalni prvoligaši Metalleghe BSI i Radnik iz Hadžića.

Bilo je 1:0, a jedini pogodak viđen je u prvom poluvremenu kada je mrežu tima iz Hadžića zatresao Ivan Tankuljić.

Asistent je bio Dženan Haračić.

Prijaeljska utakmica:

NK Metalleghe BSI - FK Radnik Hadžići 1:0

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NK Metalleghe BSI: Trako, M. Mehić, Alispahić, Vulić, Danilović, Kremenović, Bešagić, Samardžić, A. Mehić, Haračić, Tankuljić. Još su igrali Smajić, Kovač, Jolović, Peno, Brtan, Tomazć i Nenad.

FK Radnik: Mudželet, Kurtović, Klačar, Šljivar, Kovačević, Kaljić, Jahić, Kazić, Mešić, Kesić i Jusufi.Još su igrali: Buljubašić, Vladavić, Konjhodžić, Alić, Japalak, Fejzić, Mujezinović i Mujanović.

Promo

Top Komentari

jc999
Tankuljić se pokazuje kao odličan igrač u pripremnim utakmica postigao 4 gola, vrlo vjerovatno ga čeka angažman više u odnosu na 1. LFBiH tokom ljeta, što i očekujem jer se radi o vrlo mladom perspektivnom igraču... Svaka čast
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi