Tare: Odbili smo ponudu od 70 miliona eura za Milinkovića-Savića

Ostao u Laziju

Tare: Odbili smo ponudu od 70 miliona eura za Milinkovića-Savića

E. Čaušević

Sportski direktor Lazija, Igli Tare, potvrdio je za italijanske medije da je na adresu rimskog kluba stigla ponuda za Sergeja Milinkovića-Savića.

Već nekoliko dana špekuliše se o tome da će sjajni srbijanski fudbaler na kraju ove sezone napustiti Lazio, a interes za popularnog SMS-a pokazali su Manchester United, Real Madrid, PSG i Juventus.

Italijanski mediji objavili su da je Manchester United pokazao najveći interes, te da je stigla ponuda na adresu Lazija. Tare je potvrdio da je Lazio još ljetos odbio ponudu od 70 miliona eura, ali nije otkrio koji klub je želio kupiti Milinkovića-Savića.

"Ljetos smo dobili ponudu od 70 miliona eura za Sergeja, ali smo je odbili bez razmišljanja. Želimo da Lazio ima jak tim, a on je jedan od najvažnijih igrača naše ekipe. Špekulacija će uvijek biti, ali sada je Milinković-Savić naš igrač i to je jedino što je važno", rekao je Tare.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi