Milinković-Savić uskoro dobija ponudu koja se ne odbija

Želi ga veliki Real Madrid

Milinković-Savić uskoro dobija ponudu koja se ne odbija

Sergej Milinković-Savić igra fantastičnu sezonu u dresu Lazija i trenutno je jedan od najtraženijih veznih fudbalera na planeti. 

U proteklim sedmicama se pominjalo da se za njegove usluge interesuju brojne ekipe među kojima su Manchester United i PSG, ali španska Marca prenosi da sjajnog srbijanskog reprezentativca želi i veliki Real Madrid.

Navodno je Milinković-Savić baš fudbaler kakvog traži Kraljevski tim koji sigurno neće štedjeti novac da ga angažuje. Podsjetimo, predsjednik Lazija Claudio Lotito je nedavno rekao da njegov fudbaler nije na prodaju, ali kada stigne bogata ponuda Real Madrida, vjerovatno će promijeniti mišljenje.

Smatra se da će Kraljevi morati izdvojti preko 100 miliona eura kako bi angažovali Srbijanca, a sigurno da će veliku konkurenciju imati u pomenutim klubovima, PSG-u i Manchester Unitedu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Milinković-Savić je tokom ove sezone odigrao ukupno 32 utakmice u dresu Lazija, upisao je devet pogodaka i šest asistencija.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti