8

Komentari (8)

Robijas007
Sta kaze, ne bi se vratio? Pa niko te i nece u Celiku nesreco, lik okretan ko valjak, ja bi sa 36 igrao bolje od tebe i to bez ikakvih priprema, sta kaze Mehic dobar igrac ahahahahaha dva panja, ja da sam trener a ti i Mehic u klubu, izasao bi s 9 igraca na teren, vas dvojicu bih ostavio na klupi!!!
zeničkidokosti
Ne znam koga je briga za tebe? Nisam procitao clanak, niti cu uopste. Znamo svi kakvi ste smradovi bili i ostali. Trudio se jesi, al za vise od 2. Lige FBiH sigurno nisi!
dinass
Babo mu tuko trenera da oni igraju,tako je Ivo Istuk dobio batine i otisao iz Celika
NEUTRAL
Otac mu ČELIK UNIŠTIO!! KRIMINALCI JEDNI!!
dinass
Sto ne kazes kakve ste ugovore dobii u Celiku i kako ste umalo klub otjerali u 2ligu?
bogatun
BABO ŠEKI ratni profiter Šeki,Holman itd itd...Kada je hodao po Novoj Zenici i trazio Hrvatske i Srpske porodice i pljackao...To se ne zaboravlja Sefketu.....
Lafac
Osim što je brat od pomenutih može li mi neko potvrditi da je momak neki kvalitet pa da može dobiti ovaj medijski prostor ili opet moramo čitati o ljudima koji imaju novce i zele reklamiranje na ovom portalu ( u drugom slučaju mislim na porodicu Hajrović)?
Heller
Pa i braća su rinake od igrača samo takve.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.