Tarik Isić iz Olimpika u Čapljinu

Mladi defanzivac

Tarik Isić iz Olimpika u Čapljinu

S. Mlaćo

Odlazak kapitena Ivana Raiča stvorio je probleme struci HNK Čapljina, ali danas je novi član ovog kluba postao 22-godišnji Tarik Isić.

Isić nastupa na stoperskoj poziciji, a proteklu polusezone proveo je u FK Olimpik, s kojim je odradio i prve dane priprema.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U protekloj polusezoni upisao je 11 nastupa u Premijer ligi, uz jedan pogodak, a nastupao je još za Turbinu, Radnik Hadžići i Čapljinu. 

Čapljinci su prvi dio sezone okončali na 13 mjestu sa skromnih 17 bodova, te im slijedi borba za ostanak u Prvoj ligi Federacije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi