Dojučerašnji član Veleža pronašao novi klub, potpisao ugovor na dvije godine
Foto: FK Kukësi Albania

Otišao u Albaniju

Dojučerašnji član Veleža pronašao novi klub, potpisao ugovor na dvije godine · Zvanično

E. Ganibegović

Tarik Isić ima novi klub.

Ovaj 27-godišnji defanzivac karijeru će nastaviti u Albaniji u ekipi Kukesija.

On je s ovim klubom potpisao dvogodišnji ugovor. 

"Novi izazov za moju karijeru. Albansko prvenstvo izgleda vrlo dobro posebno sa novom infrastrukturom koja je veoma bitna za nas fudbalere.

Vrlo sam sretan što surađujem s najboljim albanskim trenerom, Skenderom Gegom, o kojem sam najbolje riječi čuo od Pera Pejica. Također mi je vrlo dobro govorio o klubu i o Albaniji kada sam tražio više informacija.

Ciljam i nadam se da u prvoj sezoni zajedno osvojimo barem jedan trofej za naše navijače. Hajde Kukesi", rekao je Isić u svom prvom obraćanju kao fudbaler Kukesija.

Može biti slika sljedećeg: Jedna osoba i tekst

Podsjetimo, Isić je prethodnu sezonu igrao u Veležu, a prije dolaska u Mostar igrao je za sarajevski Olimpik u dva navrata, malezijski Perak, zatim Čelik, Radnik iz Bijeljine, GOŠK, Čapljinu u dva navrata, Turbinu i Radnik iz Hadžića u kojem je počeo karijeru.

Ljubitelji fudbala u Bosni i Hercegovini na pomen Kukesija sjetit će se 2013. godine kada je ovaj klub iznenađujuće izbacio FK Sarajevo u drugom pretkolu Evropske lige. 

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VELEZ
Ovaj je glavni krivac zbog izgubljene utakmice protiv elfsborga
6 1
Mostarac94
sretno Tarik, da te očepi kad vamo nije
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi