Promjene za Velež u planu priprema

Sezona počinje sredinom jula

Promjene za Velež u planu priprema

H. Zilić

FK Velež ulazi u završni dio priprema za nastavak nove sezone.

Rođeni će imati i male promjene u planu priprema obzirom da je otkazana prijateljska utakmica protiv Igmana iz Konjica koja je rnaije planirana.

"Pripremna utakmica protiv Fudbalskog kluba Igman koja je, prema planu priprema za predstojeću takmičarsku sezonu, trebala biti odigrana u utorak 05.07.2022. godine, otkazana je zbog viroze koja je zahvatila ekipu iz Konjica. Našim komšijama želimo brz oporavak.

Umjesto navedene utakmice, u utorak će se odigrati pripremna utakmica protiv FK Sloboda Tuzla, ranije predviđena za ponedjeljak, a o satnici meča obavijestiti ćemo vas naknadno", saopšteno je iz FK Velež.

Velež je u jučerašnjoj pripremnoj utakmici sa 0:3 poražen od Varaždina.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pjanke.sa
Kakva steta sto je Morz dosao, bas se Velez bio fino zaletio. Losa procjena uprave, nadam se da ce to skontati do kraja polusezone i da ce mu dati otkaz :-)
2 8
Ljacmu1
Loše igraju. Ovakvi će biti u donjoj polovini ljestvice.
1 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi