Još jedan odlazak iz Veleža

Nakon samo jedne sezone

Još jedan odlazak iz Veleža

E. Škorić

Iako je prošlog ljeta potpisao za Velež, Tarik Isić već sada napušta mostarski klub.

Isić je s Rođenima imao ugovor do ljeta naredne godine, ali je dogovoren rastanak već sada, pa će ovaj defanzivac potražiti novi klub.

On je u Mostar stigao iz Olimpika kao Slobodan igrač, a itekako će da pamti jedinu sezonu s Veležom jer je osvojio trofej Kupa BiH, ali i igrao evropske mečeve.

Ranije je igrao za Radnik iz Hadžića, Turbinu, Čapljinu, GOŠK, Radnik, Čelik i Perak iz Malezije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U tekućoj sezoni upisao je 12 nastupa u Premiijer ligi, pet u Kupu i šest u evropskim utakmicama. Nije poznata njegova nova destinacija.

Prije njega klub je napustio i Brandao, a naravno najviše je odjeknula vijest da proslavljeni trener Feđa Dudić prelazi na klupu Sarajeva. Za očekivati je u narednom periodu još promjena u sastavu Veleža, koji će ubrzo dobiti i novog trenera.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

djenanj
Zašto? Momak je samo imao loš dan i preveliku tremu protiv Elfsborga. Inaće je uvijek pružao solidne partije kada bi dobijao priliku za igru. Veći dio je presjedio na klupi. Treba nama visokih igrača. Sretno momku u nastavku karijere gdje god da ide. Pamtit će sigurno Velež i Mostar samo po dobrom.
10 3
MostarskiRodeni81
Ovo je pojačanje
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi