Tata Patrick će biti ponosan: Mladi Justin pred transferom iz snova

Veliki talenat

Tata Patrick će biti ponosan: Mladi Justin pred transferom iz snova

Pred mladim Justinom Kluivertom, sinom legendarnog fudbalera Barcelone Patrickom, je velika karijera, sudeći barem prema tome kako je počeo.

Mlado Justin (18) igra sjajno u dresu Ajaxa i bez obzira na to što je još uvijek dijete on je standarni član prve postave holandskog velikana i ove sezone je odigrao 16 utakmica u Eredivisie i postigao je pet golova uz dvije asistencije.

Pažnju na sebe je skrenuo sjajnim prodorima i driblinzima, a za oko je 'zapao' i Joseu Mourinhu koji ga želi dovesti u Manchester Uniteu. Ova vijest se pojavila tokom januarskog prelaznog roka, a britanski The Mirror prenosi da su pregovori sada napredovali i da je Jose obećao Justinu da će ga na ljeto dovesti na Old Trafford.

Justin igra na krilnim pozicijama, a krase ga sjajni driblinzi, dobri centaršutevi i izuzetna brzina. Njegov ugovor sa Ajaxom ističe na ljeto naredne godine i sasvim je sigurno da ga slavni holandski tim neće moći zadržati u svojim redovima. Za sada nije poznato koliko će United na ljeto ponuditi za Justina, ali sigurno je da Ajac neće imati pravo tražiti previše novca obzirom na veoma skori istek ugovora.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi