Tatar nije jedini igrač iz Premijer lige na Bajevićevom spisku

Lista igrača do kraja sedmice

Tatar nije jedini igrač iz Premijer lige na Bajevićevom spisku

A. Čaušević

Dušan Bajević će do kraja sedmice objaviti spisak igrača na koje će računati u izuzuetno važnom oktobarskom okupljanju. 

Za razliku od nekih prethodnih okupljanja, ovaj put na spisku će se naći dvojica fudbalera iz Premijer lige BiH, što baš nije bila česta pojava u prošlosti. ,

Naime, osim Benjanima Tatara trenutno najboljeg strijelca prvenstva na spisku se našao i odlični desni bek Širokog Brijega, Branimir Cipetić.

Cipetić je bio prisutan i na septembarskom okupljanju. Debitovao je za Zmajeve protiv Italijana u Firencu i zaista ostavio odličan dojam na je sve pa je poziv na neki način bio i očekivan.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Inače, fudbalska reprezentacija BiH će u oktobru odigrati čak tri utakmice i to u razmaku od sedam dana. Prvi i najvažniji meč je 8. oktobra protiv Sjeverne Irske u polufinalu baraža za EP.

Preostala dva duela su mečevi Lige nacija. Tri dana nakon polufinala play offa u Zenici će Zmajevi dočekati Nizozemsku, dok će 14. oktobra gostovati Poljskoj.

Top Komentari

Rajvosa2019
Ima tu dosta igraca koji bi mogli na spisak - koje bi ja i mi voljeli vidjeti na spisku, ali realno niti mi imamo ligu u rangu neki evropskih /svetskih standarda , momci nisu fizicki spremni na te karafeke , zato dijaspora je majka za sve vrste ovih avantura , to je nivo PL BiH nazalost
15 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi