Imao "predskazanje"

Tatarov deja vu

10

Komentari (10)

RASanticeva
Dejavu je osjecaj da si nesto prosao vec prethodno (tipa da je zabio na identican nacin gol na istome stadionu, istome timu) Ovo ti je predskazanje :)
Metuzalem
Jbt kakvi amateri... Čuj "deja vu" hahahaha Pa ima Google ako ti ne znaš.
Ajax11
Gdje se mogu pogledati golovi od sinoc- ovde na sajtu nema niti jednog gola ?‍♂️?‍♂️?‍♂️
Sanagoal
Kao da je Barceloni zabio gol pa pokazao da je apsolutno zaslužio poziv u A reprezetnaciju BiH. Pa to je Budućnost ne Barcelona.
VenamaHrabrih
Tako je. Dok je, s druge strane, Zec zabio 5 komada vazda goropadnom Azotu u Đe ba zapelo SuperLigi.
K79
Treba biti iskren i također rec da je uspio promašiti nemoguće ,ako protiv celtika bude ono promasivao to ce ljudi odmah kazniti, sreca pa je budućnost truba! Cestitke Sarajevu za prolaz u play off velika je to stvar za ovaj napaceni BiH fudbal
Epinefrin
Predskazanje nije isto sto i deja vu, idioti
pjanke.sa
Joj ova ce djeca sve pogresno nauciti od ovih nepismenih novinara u pm
SarajevoFC
Naravno da nije isto, ali Tatar je imao predskazanje da ce se desiti vec vidjeno, tj deja vu, sto se i dogodilo. Tako da novinar nije nista pogrijesio. Ali yebo to, bitno je da ga je zabiooo :)
ZukaZu
Tebi je život dao sve, a meni Benjo Tatar je, ljubavi za naas kasno jeee Bordo jutro Play-off
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.