Real Madrid ga platio bogatstvo, a sada ga ismijavaju zbog poteza sa sinoćnje utakmice

Nije se proslavio protiv Austrije

Real Madrid ga platio bogatstvo, a sada ga ismijavaju zbog poteza sa sinoćnje utakmice

E. Škorić

Real Madrid je danas ozvaničio transfer Aureliena Tchouamenija, 22-godišnjeg reprezentativca Francuske, koji je kupljen od Monaca za 80 miliona eura uz 20-ak miliona eura u bonusima.

Za Tchouamenija su se borili Real i PSG, na kraju je kraljevski klub slavio u toj borbi, a mlada zvijezda potpisala je ugovor do 2028. godine.

U kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo je debitovao za A reprezentaciju Francuske i to protiv Bosne i Hercegovine te je u međuvremenu postao standardan među Trikolorima.

U sezoni na izmaku odigrao je više od 50 klupskih utakmica te se može reći da na Bernabeu stiže sa određenim iskustvom bez obzira što ima 22 godine.

Ipak, internetom kruži isječak njegovih poteza u jučerašnjem meču Francuske protiv Austrije (1:1) u Ligi nacija.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Tchouameni je bio starter, ali je zamiijenjen u 63. minuti, no možete i sami da se uvjerite kako to nije bio njegov dan i imao je niz grešaka koje nisu svojstvene nogometašu kojeg Real dovede za skoro 100 miliona eura.



Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mostar1989
Ma ja sve smjesno sto real uradi ali eto nekako valjda na tu svoju komediju od pojacanja osvoje sve
8 0
emial766
Ismijavilibsu i Mofrica kad je tek dosao i cak proglasili najgorim transferom te polugodine. Polako i vidjet cemo
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi