Zar zaista vrijedi 100 miliona eura? Za 30 sekundi je uprskao sve što se može uprskati

Nije se proslavio

Zar zaista vrijedi 100 miliona eura? Za 30 sekundi je uprskao sve što se može uprskati

A. Čaušević

Generalni dojam je da klubovi danas za igrače plaćaju mnogo više nego što oni zapravo vrijede. 

Aurelien Tchouameni iza sebe ima veoma impresivnu sezonu i na sebe je skrenuo veliku pažnju najbogatijih klubova današnjice.

Za njegov potpis se između ostalih bore Real Madrid, Liverpool i PSG, a najbliži je da obuče dres novog prvaka Evrope.

Već tokom sedmice eminentni evropski mediji su izvjestili da je Real dogovorio dovođenje 22-godišnjaka i to za cifru od 100 miliona eura.

Tchouameni se trenutno nalazi na reprezentativnom zadatku sa Francuskom u Ligi nacija. U remiju protiv Austrije(1:1) bio je starter.

Mladi veznjak se i nije proslavio svojim nastupom jer je 30-ak sekundi uspio upropastiti sve što se da upropastiti.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Naime, iako je imao čiste situacije Tchouameni je za pola minute uspio da izgubi čak četiri lopte. Previše za nekog ko je procijenjen na 100 miliona eura.

Možda i opravdanje talentovani veznjak ima u činjenici da mu je meč protiv Austrije bio čak 54. ove sezone, ali to mu nije pomoglo da ne postane meta ismijavanja na društvenim mrežama.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hake
Prevara u najavi
1 2
Mirsad1705
Dalek je put od talenta do vrhunskog igrača, obilježen dugotrajnim treninzima i tetetanom, danas svakog ko postigne par golova novinari kuju u zvijezde... Ne treba žutiti pred rufu, pravi i kvalitetni igrači se lahko prepoznaju.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi