Tek slijede pravi problemi za Allardycea

Vjerovatno ga čeka suspenzija

Tek slijede pravi problemi za Allardycea

Fudbalski savez Engleske (FA) trenutno razmatra sankciju za, sada već, bivšeg selektora ove selekcije Sama Allardycea.

Engleski fudbal potresa skandal koji su izazvali novinari Telegrapha, koji su Allardycea 'navukli na tanak led' predstavivši mu se kao biznismeni koju mu nude 400.000 funti da im da savjete kako da izbjegnu određena pravila prilikom transfera fudbalera.

Naivni Allardyce je otkrio mnoge detalje, a sve je to snimljeno i dokazi su igrali protiv njega, pa mu je ekspresno uručen otkaz iako je tek stigao na klupu Engleske.

Otkaz nije posljednja nevolja za Allardycea, kojem tek predstoji prava kazna. FA razmatra da li će ona biti samo novčana, koja sigurno neće biti bezazlena, ili suspenzija, što se čini kao realnija opcija.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Odgovor na to ćemo dobiti uskoro, tačnije nakon što se završi postupak koji je pokrenut protiv njega.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi