Tek sutra debituje protiv Sarajeva, a za njega misle svi da je već dugo godina u Celticu

Julliena zamijenili sa Sinclairom

Tek sutra debituje protiv Sarajeva, a za njega misle svi da je već dugo godina u Celticu

E. Čaušević

Fudbaleri Sarajeva sutra igraju revanš utakmicu prvog pretkola Lige prvaka protiv Celtica.

Škotski prvak prije sedam dana slavio je na Koševu sa 3:1 i tako ostvario veoma dobar rezultat pred sutrašnji revanš. Jasno je da će Sarajevu trebati čudo da se nešto promijeni, ali su u bordo taboru zadovoljni onim što su pokazali u prvom meču.

Ekipa Sarajeva jučer je otputovala za Glasgov i odradila jedan trening, a danas će biti održana press konferencija i zvanični trening pred sutrašnju utakmicu na Celtic Parku.

Pred ovaj meč u centru pažnje škotskih medija nalazi se Christopher Jullien koji je nedavno pojačao Celtic. Jullien je stigao iz Toulousea za oko osam miliona eura i sutra bi trebao zvanično debitovati za ovaj tim protiv Sarajeva.

Jullien je igrao za vikend u prijateljskom meču protic Rennesa, a utakmica je završena bez golova. Ovaj 26-godišnji defanzivac našao se u centru pažnje nakon što su ga škotski mediji zamijenili sa još jednim igračem Celtica.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Od njega su tražili izjavu jer su mislili da je to Scott Sinclair, a onda im je on rekao da griješe i objasnio o čemu se radi. Jullien je potom objavio fotografiju na Instagamu na kojoj su on, Sinclair i Edouard, te je napisao "Znači neki smo rođaci ili ne", aludirajući na to da zaista jako slično izgledaju.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije