Teletović i Musa: Izvinjavamo se publici, hvala na podršci

Izgladili nesuglasice

Teletović i Musa: Izvinjavamo se publici, hvala na podršci

E. Škorić

Džanan Musa i Mirza Teletović izgladili su nesuglasice, a to su objavili i na društvenim mrežama.

Nakon incidenta u Mejdanu, Mirza Teletović je sazvao press konferenciju, te je govorio o svemu što se dešava u reprezentaciji, ali i u KS BiH, a dotakao se i onoga što se desilo s mladim Musom.

Nekoliko sati kasnije, njih dvojica su odlučili da zajedno sjednu, te da naprave video prilog u kojem su obojica izrazili žaljenje zbog svega što se desilo.

"Sjedim ovdje s mojim prijateljem i ako Bog da budućim kolegom u NBA Džananom Musom. On zna da mu ja želim sve najbolje, želim da dođe u NBA, da se družimo. Ovo što se desilo može da nas napravi samo jačim", rekao je Teletović.

"Prvenstveno trebam da izrazim poštovanje prema dugogodišnjem kapitenu i mom idolu, a on je to i danas. Sve što se desilo bilo je u afektu", istakao je Musa.


Musa i Teletović by situacijeliga

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi