Ten Hag iznenada potpisao defanzivca i šokirao navijače izborom!

Tvrdi da ga je očarao na treninzima

Ten Hag iznenada potpisao defanzivca i šokirao navijače izborom!

Esmer Oštraković

Ekipa Manchester Uniteda narednu prijateljsku utakmicu u sklopu priprema za novu sezonu u Premiershipu odigrati će protiv Lyona.

Ten Hag je odredio 24 fudbalera koja će konkurisati za ovu utakmicu, a jedno ime sa spiska šokiralo je sve navijače Manchester Uniteda.

Radi se o iskusnom defanzivcu Jonnyju Evansu koji je novo pojačanje Manchester Uniteda i koji je potpisao kratkotrajni ugovor sa ovim timom.

"Iskusni defanzivac Jonny Evans potpisao je kratkotrajni ugovor, te se priključuje ekipi na pripremama u Edinburghu i San Diegu.

Nakon što je napustio Leicester trenirao je sa u-21 ekipom, te je na kraju odlučeno da mu se ponudi šansa da igra za prvi tim.

Oglasi

Također trenirao je i sa prvim timom, te je zaista impresionirao Erika ten Haga kao i ostatak trenerskog osoblja", stoji u objavi Manchester Uniteda.

Ten Hag je podsjetimo odlučio otpisati neke igrače i za njih više neće biti mjesta u Manchester Unitedu.

On navodno više ne računa na usluge Harryja Maguirea, Jadona Sancha, Freda i Scotta McTominaya.

United je ovu četvoricu odlučio staviti na transfer listu. I dok se za Maguirea, Frea i McTominaya znalo da nemaju budućnost na Teatrsu nova, činjenica da je Sancho među otpisanim je poprilično iznenađujuća.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Treba napomenuti da je Manchester United nakon 12 godina napustio David de Gea, a umjesto njega na gol će stati Kamerunac Andre Onana.

Crveni đavoli novu sezonu u Premier lige otvaraju duelom protiv Wolverhamptona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti