Totalni raskol u Unitedu i otvoren sukob igrača i trenera: Gdje će sve odvesti!?

Ten Hag i Sancho na ratnoj nozi

Totalni raskol u Unitedu i otvoren sukob igrača i trenera: Gdje će sve odvesti!?

Eldar Ganibegović

Manchester United nije dobro krenuo u novu sezonu i već je napravio nekoliko loših rezultata, a ono što dodatno dolijeva ulje na vatru jeste sada već otvoren sukob Erika ten Haga i Jadona Sancha.

Crveni đavoli su jučer poraženi s 3:1 od Arsenala u 4. kolu Premier lige što je već drugi poraz za ovaj tim i nezadovoljstvo je već osjetno.

Sve do šeste minute sudijske nadoknade na semaforu je bilo 1:1, kada Arsenal preko Ricea i Jesusa stiže do dva gola i pobjede.

Možda gore i od samog poraza jeste to što su javno zaratili trener Ten Hag i igrač Jadon Sancho. Međusobno prozivaju jedan drugog u medijima.

Nakon što je Ten Hag kazao da Sancho u protokolu za utakmicu nije bio jer nije dobro trenirao, oglasio se i sam fudbaler te rekao da je sve neistina.

"Molim vas da ne vjerujete svemu što pročitate. Neću dopustiti ljudima da govore stvari koje su potpuno neistinite. Ove sedmice sam vrlo dobro radio na treninzima, a vjerujem da postoje i drugi razlozi za ovakvu odluku trenera, u koje ne želim ulaziti. Dugo sam bio žrtveni jarac, a to nije pošteno!

Sve što želim je igrati fudbal s osmijehom na licu i pomagati svojoj ekipi. Poštujem sve odluke koje donosi stručni štab, igram sa sjajnim igračima i zahvalan sam na tome, a također i znam da je svake sedmice novi izazov. Nastavit ću se boriti za ovaj grb, bez obzira na sve", poručio je Sancho.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, ranije ovog ljeta Sancho je bio već otpisan i na transfer listi, ali je na kraju ostao u redovima Crvenih đavola. 

Ovaj 23-godišnjak je ove sezone nastupio na prve tri utakmice u Premier ligi, ali je skupio samo 76 minuta što nije bilo dovoljno za neki konkretniji učinak. 

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1676984133
Sve poluigraci neki
1 0
King_Kenny
...jedva cekam da Liverpool opet razmontira ove amatere hahahahaahahah...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi