Ten Hag je u svlačionicu Manchester Uniteda donio tri "sveta" pravila

Ako želite igrati morate ih poštovati

Ten Hag je u svlačionicu Manchester Uniteda donio tri "sveta" pravila

Esmer Oštraković

Svima je jasno da je Manchester United mnogo napredovao nakon što je Erik ten Hag preuzeo klub, a igrači su jako brzo "upili" sve ono što traži od njih.

Odmah po dolasku u klub Ten Hag je dao do znanja igračima ko je gazda u klubu, a to je jedan od stvari koju Ralf Rangnick nije uspio da nametne kada je bio u klubu.

Najbolje je sve Ten Hag uradio na primjeru Cristiana Ronalda, a u klubu su ocijenili da je savršeno uradio sve vezano za tu situaciju.

Drugi glavni dio u ovoj sezoni jeste ono što je uradio sa Marcusom Rashfordom, koji igra svoj najbolji fudbal u karijeri.

Upravo na Rashfordu je Ten Hag pokazao da neće trpiti ničije gluposti jer ga je, iako je bio u najboljoj formi od svih igrača, ostavio na klupi jer je prespavao trening.

O svemu je govorio nogometaš Manchester Uniteda Fred, koji je otkrio da postoje tri pravila kojih se svi u svlačionici Manchester Uniteda moraju pridržavati.

Oglasi

"On je sjajan trener i mnogo nam je pomogao. Sada imamo identitet po kojima smo poznati drugim timovima", rekao je Fred, te je nastavio.

"Postavio je tri pravila koji se svi moramo držati. Ne smijemo kasniti, ne smijemo raditi gluposti i moramo uraditi sve što možemo da pomognemo kolegi. Rastemo iz dana u dan", rekao je Fred.

Također, Fred igra možda i najbolju sezonu u dresu Manchester Uniteda, čak iako nije standardan prvotimac, njegove igre su zaista sjajne.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sigurno je da je Fred očekivao da će igrati mnogo više nakon što se Christian Eriksen povrijedio, ali je klub reagovao i doveo Marcela Sabitzera.

Jedno je sigurno, a to je da niti on, niti Rashford neće kasniti više, jer je to jedan od razloga zbog kojih bi mogli imati još manju minutažu.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi