Tenzije između Neymara i Leonarda: Ovdje nema nikakvog prijateljstva

Neymar ignorisao Leonarda

Tenzije između Neymara i Leonarda: Ovdje nema nikakvog prijateljstva

M. Šljivak

Tenzije između PSG-ovog sportskog direktora Leonarda i najskupljeg fudbalera svijeta Neymara iz dana u dan su veće.

Posljednja epizoda se desila danas na treningu u Kini, kada se Leonardo pojavio na treningu kluba.

Sportski direktor je došao na teren kako bi se pozdravio i kako bi ohrabrio igrače pred utakmicu francuskog Superkupa, ali pozdrava sa Neymarom nije bilo.

Brazilska zvijezda je odlučio da ignoriše sunarodnjaka. Samo je prošao pored njega, dok su se ostali fudbaleri sa Leonardom srdačno pozdravili.

Neymar i Leonardo su u lošim odnosima otkako se fudbaler Parižana vratio iz Brazila. S obzirom na to da je kasnio sportski direktor je odlučio da reaguje i u svlačionici je izbila žestoka svađa.

Očigledno je da među njima prijateljstva nema. Teško da će se stvari ubrzo promijeniti, a Neymar svim silama traži izlaz iz kluba u kojem je već dvije godine.

Brazilski fudbaler je 2017. godine potpisao za francuskog velikana u transferu vrijednom 222 miliona eura, što je najveći transfer u historiji fudbala.

Neymara nećemo gledati u dresu PSG-a u utakmici Superkupa protiv Rennesa, jer je pod suspenzijom iz prošle sezone.

Top Komentari

gumenakita
koliko ces puta na kraju teksta napisati kad je dosao i koliko kosta majmune
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi