Teodosić: Svaka momčad koja ima Teletovića je jako opasna

Jedan od najboljih playeva Evrope o Mirzi Teletoviću

Teodosić: Svaka momčad koja ima Teletovića je jako opasna

Bosna i Hercegovina će u septembru nastupiti na Eurobasketu u Sloveniji, a Srbija će biti jedan od protivnika naše reprezentacije. 

Playmaker CSKA Moskve i reprezentacije Srbije smatra da njegova selekcija u Sloveniju dolazi kao autsajder. "Mi ne možemo reći da dolazimo na Eurobasket po medalju. Nismo pokazali moć u kvalifikacijama. Autsajderi smo i svoj kvalitet moramo pokazati i dokazati na parketu," rekao je Miloš Teodosić.

 

Osvrnuo se Teodosić na grupu i na našu reprezentaciju. "Mislim da imamo najtežu grupu. Neće biti lagano igrati protiv bivših jugoslovenskih republika. Bosna i Hercegovina ima jako dobru ekipu. Svaka ekipa koja u svom sastavu ima Mirzu Teletovića može biti jako opasna," rekao je Teodosić za našu selekciju i našeg najboljeg igrača. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.