Ter Stegen: Čestitke kolegi na drugoj strani
Foto: EPA

Pohvalio Keylora Navasa

Ter Stegen: Čestitke kolegi na drugoj strani

Golman Barcelone Marc-Andre Ter Stegen bio je presretan nakon pobjede Katalonaca u El clasicu.

Njemački čuvar mreže je, uprkos tome što je dva puta kapitulirao, pružio fenomenalnu partiju i jedan je od najzaslužnijih što je Barcelona došla do pobjede kojom se vratila u ravnopravnu borbu za titulu.

"Željeli smo odigrati dobru utakmicu i pobijediti, što smo i uradili večeras. Moram priznati da trenutno prolazimo kroz vrlo težak period, neke stvari nam nisu išle onako kako treba u posljednje vrijeme, ali smo pokazali da i dalje imamo pobjednički mentalitet. Nakon nekoliko neuspjeha večeras smo odreagovali na najbolji mogući način. Došli smo da pobijedimo i pobijedili smo", rekao je Ter Stegen, koji nije mogao a da ne spomene svog kolegu sa druge strane:

"Na golu Real Madrida bio je čovjek koji je branio nevjerovatno. Zaustavio je nekoliko puta pokušaje mojih saigrača i ja mu zaista moram čestitati na tome. Navas je vrhunski golman, a to je večeras i pokazao".

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi