Teren na Koševu vraćen u život nakon koncerta Dine Merlina

Željo i Standard će imati dobre uslove za igru

Teren na Koševu vraćen u život nakon koncerta Dine Merlina

Teren na stadionu Koševo dan prije utakmice između Željezničara i Standarda izgleda dosta bolje nego prije desetak dana.

Koncert Dine Merlina na našem najvećem stadionu potpuno je uništio teren, a radnici na održavanju su učinili sve što je bilo u njihovoj moći da se isti koliko-toliko osposobi za utakmicu trećeg pretkola Evropske lige.

Može se reći da teren koševskog stadiona izgleda sasvim pristojno, pa će obje ekipe imati korektne uslove za odigravanje jedne utakmice koja nosi veliku važnost za oba tima.

Podsjećamo, meč Željezničara i Standarda na rasporedu je sutra (četvrtak) s početkom u 20 sati, a cijene ulaznica su 7 KM za južnu, 10 KM za istočnu i 15 KM za zapadnu tribinu.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti